Meet me in the Bathroom (2022)

Meet me in the Bathroom (2022)

Regie: Will Lovelace & Dylan Southern / UK / 2022 / 1h47min
Distribuție: The Strokes, Interpol, James Murphy/ LCD Soundsystem, The Moldy Peaches, Tunde Adebimpe/ TV on the Radio, Yeah Yeah Yeahs

Premieră națională / 22 Sep – Control, 20:15

Film proiectat fără subtitrare

“Un documentar extraordinar despre o perioadă esențială din istoria muzicii contemporane”

Collider

O incursiune captivantă în culisele scenei muzicale newyorkeze de la începutul anilor 2000: o nouă generație de artiști dă startul unei renașteri muzicale și culturale, cu efecte în întreaga lume. Documentarul explorează transformările culturale, tehnologice și politice ale epocii, din perspectiva unor formații definitorii pentru perioada respectivă: The Strokes, Yeah Yeah Yeahs, Interpol, The Rapture, Moldy Peaches și LCD Soundsystem.

După apreciatul documentar despre LCD Soundsystem – Shut Up and Play the Hits (2012), regizorii Dylan Southern și Will Lovelace își îndreaptă din nou atenția spre epoca moppy hair & sprayed-on denim.

MEET ME IN THE BATHROOM are la bază cartea cu același nume scrisă de Lizzy Goodman și publicată în 2017. Rezultatul este un documentar eclectic și captivant, plin de filmări de arhivă și interviuri cu artiști ca Albert Hammond Jr. (The Strokes), Karen O (Yeah Yeah Yeahs), Tunde Adebimpe (TV on the Radio) sau James Murphy (LCD Soundsystem). De la concertele de debut din Mercury Lounge și până la obiectificarea ulterioară a lui Karen O, filmul este o capsulă a timpului menită să inducă nostalgie printre mileniali și curiozitate în rândul tinerilor de acum.


By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.